Nazad

Jumko i Bivoda na sajmu PREDUZETNIŠTVA u Nišu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 22.09.2017 - 11:21

Kompanija „Jumko“ iz Vranja i „Bivoda“ iz Bujanovca predstavljaju se na Sajmu preduzetništva i privrede u Nišu.

Prilika za obnavljanje starih poslovnih kontakata. Foto: Dejan Ristić/ OK Radio

To je najveći regionalni sajam, a po rečima Branislava Popovića, predsednika NO „Jumka“,  od izuzetnog je značaja za predstavljanje kako vranjskih tekstilaca, tako i „Bivode“, koja posluje u okviru kompanije „Jumko“.

- Najveći broj kupaca „Bivoda“ upravo ima u južnoj Srbiji, a Niš kao najveći grad u ovom delu znemlje od izuzetnog je značaja za tržište preduzeća.

Sajam je prilika da se ostvari bolji kontakt između kupaca i rukovodstva „Bivode“.

Sa druge strane, „Jumko“ je kompanija koja se polako obnavlja, dok se  jedan deo javnosti još uvek pita da li preduzeće još uvek radi i postoji, tako da je ovo mesto i prilika da se predstavi šta  kompanija u svojoj ponudi ima osim namenske proizvodnje
- ukazuje Popović.

On dodaje da je sajam odlična prilika za pronalaženje novih i susrete sa bivšim kupcima, kao i obnavljanje saradnje sa nekadašnjim  kupcima u maloprodaji i veleprodaji.

- Ovo je prilika da se sretnemo i sa dobavljačima, ali i da podržimo ovakve sajamske manifestacije, u nadi da će se i u Vranju organizovati sajam tekstila, da se uspostavi tradicija sajamskih manifestacija, jer je i nedavno bio organizovan Sajam pčelarstva - kaže Popović.
 
Sajam preduzetništva i privrede u Nišu traje do subote i mesto je okupljanja privrednika, lokalnih samouprava i preduzetnika sa jugoistoka Srbije.

Cilj okupljanja je stvaranje prilika za regionalnu saradnju u preduzetništvu, stimulisanje poslovnog povezivanja privrednika jugoistočne Srbije, kao i promocije preduzetništva i mogućnosti samozapošljavanja.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: