Nazad

BRANISLAV RANĐELOVIĆ u vranjskoj Gimnaziji

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 24.10.2017 - 13:44

Branislav Ranđelović, direktor Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja u Beograda posetio je Gimnaziju “Bora Stanković” u Vranju.

Rotarijanci u Vranju. Foto: Gimnazija

Ranđelović je boravio u Vranju u okviru obeležavanja osam godina Rotari kluba.

U Gimnaziji je tim povodom održan sastanak kome su pored predstavnika Rotari kluba prisustvovali direktor škole Suzana Mišić Stanković kao i stručni saradnik, članovi aktiva škole i  koordinatori u nastavi.

Predsednik Rotari kluba u Vranju Toma Dimitrijević je podsetio da klub broji devet članova, ali da ih to ne sprečava da, kako je rekao budu svuda i čine izuzetne stvari.

- Možda nas je malo, ali smo dobro organizovani i požrtvovani za ideju koju Rotari nosi.

Klub  je za samo godinu dana imao više od 60 radnih akcija, događaja, seminara, obuka i gostovanja.

A to znači da smo svake nedelje nešto radili
- naveo je Dimitrijević.

Direktor Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja Branislav Ranđelović je izneo stav i strategiju delovanja Rotarijanaca za koju se lično zalaže.

- Otvaranje više prema školama i opremanju škola, sve ono što je neophodno pored opreme, tu je i organizacija stručnih predavanja i seminara  - naveo je Ranđelović.

Predstavnici škole su razmenili iskustva i mišljenja u pogledu kvaliteta i vrednovanja obrazovanja, ali i izneli svoje utiske o obuci koji su pohađali u organizaciji Zavoda.

- Plan za ovu godinu je bratimljenje sa bugarskim Rotari klubom iz Ćustendila.

Kupovina laptop računara Gimnaziji “Bora Stanković” u Vranju, opremanje računarske učionice u Vrtogošu, sadnja drveća u Vranju, organizacija pozorišne predstave i druge aktivnosti
  - najavljuje Dimitrijević.

Nakon razgovora Ranđelović je obišao kabinete, svečanu salu i infoteku.

Direktorka Gimnazije u Vranju Suzana Mišić Stanković dodaje da je škola imala tu čast da je poseti prvi čovek Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja.

- Svakako da je važno da ljudi koji su odgovorni i glavna karika u obrazovanju imaju pravu sliku o školi, opremljenosti i resursima kojima raspolažemo.

Podrška nam je svakako važna, a svojim prisustvom direktor je pokazao veliku zaintersovanost da se u narednom periodu prednost da školama i pomogne u opremanju
- kaže Mišić Stanković.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: