Nazad

BRNABIĆKA u Jumku i BAT-u

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 19.09.2017 - 10:26

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić u utorak je u poseti Vranju, gde će prisustvovati otvaranju novih pogona kompanija “Jumko” i “British american tobacco (BAT), potvrđeno je iz Vlade Srbije.

Premijerka prvi put dolazi u Vranje FOTO: Flickr.

Ana Brnabić će zajedno sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem i ministrom privrede, Goranom Kneževićem, obići novi proizvodni pogon "Jumko balistika" u 11 sati.

Novi pogon "Jumka" smešten je u magacinskim prostorijama konfekcije gde će se, pored uniformi za pripadnike Ministarstva odbrane, Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova, i radnih zaštitnih odela, proizvoditi zaštitna balistička oprema, poput pancirnih prsluka, rukavica i ploča.

Predsednica Vlade prisustvovaće i otvaranju nove linije za pakovanje u fabrici Britiš ameriken tobako, u 12 sati, u koji je investirano više od tri miliona evra.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: