Nazad

Dani REPUBLIKE SRPSKE u Vranju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 13.09.2017 - 12:25

Peta po redu manifestacija “Dani Srpske u Srbiji" biće održana od 15. do 21. septembra u 20 gradova Srbije, među kojima je i Vranje.

Sastanak privrednika biće održan na Pržaru FOTO: Promo

Planirana su 32 kulturna, sportska, kao i privredna događaja, od kojih je najznačajniji “Forum za uspostavljanje zajedničkog okvira za poslovanje u regionu".

Direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović najavio je i tri susreta privrednika Srbije i Srpske, i to u Vranju, Novom Sadu i u Subotici.
 
U Vranju će sastanak privrednika biti održan u ponedeljak 18. septembra u 11 sati u Hotelu “Simpo" na Pržaru.

Istog dana, u 20 sati u Domu vojske biće organizovan džez kabare, uz učešće eminetnih umetnika iz Republike Srpske.

Projekat pod nazivom „Dani Srpske u Srbiji“ pokrenut je 2013. godine sa idejom da se Srbiji i njenim građanima na uvijek nov i jedinstven način predstavi Republika Srpska i njeni potencijali.

U cilju promocije Republike Srpske, u Srbiji se svake godine organizuje višednevna manifestacija koja kroz različite programe podstiče kulturnu razmenu, predstavlja prirodne lepote, turistička mesta, ugostiteljstvo, kulinarstvo i vino, prezentuje investicione mogućnosti, i učvršćuje vezu između srpskog naroda sa obe strane Drine.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: