Nazad

Dve havarije ostavile POLA GRADA bez vode

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 16.11.2017 - 08:27

Zbog dve havarije na cevovodu sirove vode u Vranjskoj Banji, veliki broj potrošača u Vranju ostao je u sredu bez vode, dok je u drugim delovima pritisak bio slabiji.

Vodosnabdevanje normalizovano u večernjim časovima FOTO: Free Images

Havarije su se dogodile na delu starog čeličnog cevovoda u Vranjskoj Banji, zbog čega je ceo cevovod morao da bude isključen, a potrošačima je uključena voda iz rezervoara.

Mnogi potrošači su bili neprijatno iznenađeni nestankom vode, naročito u domaćinstvima koja su pripremala slavu Đurđic.

Goran Petrović, tehnički direktor „Vodovoda“ kaže da je intervencija trajala duže nego što je planirano, pa su potrošači u Vranju ostali bez vode tokom čitavog dana.

- Intervencija se odužila, jer smo iskoristili ovu priliku smanjene potrošnje da saniramo još jednu stariju havariju.

Zbog toga je došlo do pražnjenja vode iz rezervoara, što je uzrokovalo da veliki broj potrošača ostane bez vode
– objašnjava Petrović.

Prema njegovim rečima, intervencija je uspešno završena u popodnevnim satima, ali je zbog dužeg punjenja cevovoda, vodosnabdevanje normalizovano tek uveče.

Na napomenu redakcije OK Radija da je „Vodovod“ trebalo da svoje potrošače obavesti o krupnijem problemu u vodosnabdevanju grada, direktor odgovara da je problem ispao veći nego što je izgledalo.

- Procena je bila da će sve da prođe brže i bez većih problema, tako da se u ime „Vodovoda“ izvinjavam svim potrošačima koji su u sredu bili u problemu – kaže Goran Petrović.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: