Nazad

DVOSTRUKA PROVALA u Domu zdravlja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 15.11.2017 - 12:21

U noći između utorka i srede dogodile su provale u Razvojnom savetovalištu Doma zdravlja i kancelarijama direktorki Doma zdravlja i Opšte bolnice u Vranju, potvrdila je Policijska uprava.

Drska provala i premetačina u Domu zdravlja FOTO: D. Ristić/OK Radio

Prema navodima iz policije, u Domu zdravlja su obijena balkonska vrata visokog prizemlja na savetovalištu, odakle su ukradena dva štampača.

- Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, koje se izjasnilo da se radi o krivičnom delu teška krađa – kažu iz policije.

Otprilike u isto vreme, izvršena je i provala u kancelarijama direktorki Doma zdravlja i Opšte bolnice, koje se nalaze na drugom spratu zgrade Doma zdravlja.

Prema dosadašnjim saznanjima, iz kancelarija nije ništa izneto, već su provalnici samo izvršili premetačinu stolova i plakara.

- I o ovom događaju će biti obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, a policija preduzima intenzivne mere na rasvetljavanju oba slučaja – kažu iz Policijske uprave.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: