Nazad

GOGČE oslobođen optužbi za iznudu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 06.06.2017 - 07:16

Goran Tasić Gogče iz Vranja oslobođen je pred Apelacionim sudom u Nišu optužbi za krivična dela iznuda i produžena iznuda, odlukom sudskog veća kojim je predsedavala sudija Mirjana Đorđević.

Deo presude Tasiću FOTO OK Radio

Proces protiv Tasića vođen je po optužbi za iznudu i produženu iznudu, u slučaju vezanom za tadašnjeg narodnog poslanika Radoslava Mojsilovića.

 

Tasić je tada uhapšen pod sumnjom da je iznudom prema poslaniku upumpavao novac u svoje firme Strada Mastieri i Elhan Mastieri.

Viši sud u Vranju prvobitnom presudom takođe je oslobodio Tasića, na šta se žalilo Više javno tužilaštvo, a po toj žalbi Apelacioni sud je sada ustanovio da nema krivice za koju su Tasić i još četvoro ljudi optuženi.

Pored Tasića, koji je 16 meseci proveo u pritvoru po ovoj optužbi, okrivljeni su bili i Nenad Kostadinović, Jovica Tasić, Miodrag Veljković i Senka Glišić, koje je sud sada takođe oslobodio krivice.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: