Nazad

Gradsko veće razmatra promene Statuta Grada

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 22.09.2017 - 08:50

Gradsko veće grada Vranja danas će održati 85. sednicu, na kojoj će biti razmatrano 20 tačaka dnevnog reda.

Na dnevnom redu je 20 tačaka FOTO: D. Ristić/OK Radio

Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Nacrt Odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije saobraćajnice između ulica Dečanske i Sime Pogačarevića i nacrt Odluke o promeni Statuta Grada Vranja.

Na dnevnom redu je i razmatranje informacija o stanju javnog reda i mira, bezbednosti saobraćaja i stanju kriminala na području grada Vranja u 2016. godini.

Takođe, biće razmotren i Izveštaj o realizaciji aktivnosti na ostvarivanju mera i posebnih programa društvene brige za javno zdravlje, Program kontrole i smanjenja populacije napuštenih pasa i mačaka.

Većnici će raspravljati i o predlozima Rešenja o finansijskoj pomoći parovima za vantelesnu oplodnju, kao i predlog Rešenja o izmeni Rešenja o  obrazovanju Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: