Nazad

GV: MILION dinara za MILJANU i NENADA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 18.07.2017 - 14:53

Na vanrednoj sednici Gradskog veća Vranja, većnici su doneli odluku da se na ime pomoći za lečenje Miljane Ristić Stanković i Nenada Ristića uplati po pola miliona dinara.

Pomozite!

- Obe porodice se nalaze u veoma teškoj situaciji, u kojoj vremenski faktor ima veliku ulogu. Ovo je gest da smo uz njih i da u borbi protiv opasne bolesti nisu sami.

Zbog toga još jednom upućujem apel svima da se uključe u akciju prikupljanja sredstava i na taj način zajedno pomognemo ovim mladim ljudima da pobede u najvažnijoj borbi
- rekao je gradonačelnik Slobodan Milenković.

Dr Nenad Ristić (35), docent na niškom Građevinskom fakultetu, rođen u Vranju, boluje od jako agresivne i retke vrste limfoma i potrebno mu je oko 11 miliona dinara za lečenje u inostranstvu.

Pored ovako teške Nenadove zdravstvene situacije, Nenadovoj supruzi Marini je oktobra meseca prošle godine pred porođaj, dijagnostikovan veliki tumor na mozgu.

Nenadu možete pomoći upisivanjem broja 328 i slanjem SMS-a na 3030.

Miljana Ristić Stanković bi do kraja meseca trebalo da iz Vranja krene u London na transplantaciju kostne srži, ali za ovu operaciju joj nedostaje još blizu 100.000 evra.

Miljana je trenutno u Nišu, gde, nakon uspešno izvršene hemioterapije lekari rade na stabilizaciji njene krvne slike, kako bi mogla da izdrži putovanje.

Svi koji žele da pomognu, novac za Miljanino lečenje mogu da uplate putem SMS-a, upisivanjem broja 304 na 3030.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: