Nazad

Hitovi PEPERSA uživo u Vranju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 08.05.2017 - 08:44

U subotu 20. maja, u klubu „Darkwood“ u Vranju će nastupiti „Ritam Sex-i-ja Red Hot Chili Peppers Tribute band“.

Srpske

„Ritam sex-i-ja“ su iz Beograda i jedan su od najktivnijih „Red Hot Chili Peppers“ Tribute bandova u regionu.

Bend instrumentalno i zvučno verno oponaša svoje slavne uzore, a zanimljivo je da u postavi ima i klavijature, čime dodatno puni zvuk.

Članovi grupe su Bojan Kreća (glavni vokal), Đorđe Kreća (gitarista), Koča Davičo Denić (basista), Bogdan Vulić (bubnjar) i Milorad Šćepanović (klavijaturista).

Bend je nastupao na gotovim svim većim mestima u Beogradu i za jako kratko vreme su postali prava beogradska RHCP atrakcija.

Od 2014. godine krenuli su sa regionalnom turnejom gde su imali prilike da sviraju na velikim muzičkim festivalima u Bugarskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini kao i u Srbiji.

„Ritam Sex-i-ja“ su veoma aktivni u Sloveniji, gde su imali i sopstvenu turneju.


Repertoar benda se sastoji od najvecih hitova grupe “Red Hot Chili Peppers”, i to od onih najstarijih iz 80-tih, pa sve do pesama sa njihovog najnovijeg albuma, "The Getaway" (2016).

Svojim nastupima već skoro šest godina uspešno prenose vruću energiju “Peppersa”, tako da se na njihovim koncertima publika oseća kao na koncertu jednog od najvećih svetskih bendova.

 

Ulaznice će se prodavati na dan koncerta po ceni od 250 dinara.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: