Nazad

Invazija Vranjanaca na inauguraciju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 23.06.2017 - 11:26

Na inauguraciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Vranja kreće preko 10 automobila sa predstavnicima lokalne samouprave, privrednicima i liderima GrO SNS - a.

Odlazak iz Vranja u Beograd privatno i službeno. Foto: OK Radio

U Vranje je stiglo 26 pozivnica na adrese predstavnika rukovodstva grada, direktore „Simpa“ i „Jumka“, direktore javnih preduzeća i lidere naprednjaka, a oni će službeno, grupno ili pojedinačno, privatno svojim kolima, ići put Beograda.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković kaže da će zvanice iz Gradske uprave ići u Beograd sa dva automobila.

Velika je čast biti pozvan na inauguraciju predsednika Srbije i kao gradonačelnik sam ponosan na to.

Što se tiče odlaska,  ja kao gradonačelnik, moj zamenik i većnici ići ćemo službeno, i to u dva automobil
a - navodi Milenković.

Iz  GrO SNS - a kažu da su se njihovi lideri sami organizovali i da će u Beograd ići privatnim automobilima.

Stranka nije ništa organizovala zvanično oko odlaska na inauguraciju, kažu u vranjskom odboru SNS - a.

Goran Petrović, direktor „Novog doma“, ići će na svečanost o privatnom trošku.

- Očekivao sma da će biti pitanja kako ću ići i ko će to da plati, tako da idem svojim kolima, za koja ću benzin platiti iz svog džepa - kaže Petrović.

Predstavnici rukovodstva opštine Trgovište, prema navodima Aleksandra Kolića, predsednika tamošnje Skupštine, ići će u Beograd na inauguraciju u privatnoj režiji.

 - Ići ćemo privatnim automobilima, ne opštinskim, a troškove ćemo plaćati sami - kaže Kolić.

Među zvanicama iz Vranja su Slobodan Milenković, gradonačelnik, Slaviša Bulatović, poslanik Nenad Antić, zamenik gradonačelnika, Goran Nikolić, direktor „ElektrodistribucijeVranje“, Dušan Aritonović, načelnik Gradske uprave, kao i Dragan Sentić, predsednik opštine Vranjska Banja.

Pozvani su dobili i direktori javnih preduzeća Momir Stojiljković i Goran Petrović, kao i Darko Janković, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje u Vranju i Velibor Antonijević, direktor vranjske filijale RFZO.

Pozivnice su dobili i funkcioneri SNS - a i gradski većnici  Tomislav Milovanović, Dalibor Dimitrijević, Srba Nikolić, Srboljub Dimitrijević, Božidar Ilić, Nikola Cvetković, Saša Janjić, Miroslav Nešić, Nenad Đorđević, Miroljub Stanković, Nenad Milojević, Novica Ljubić i Slađana Stojanović.

Među zvanicama su i Dragan Veličković, direktor ZC Vranje, kao i Slađan Disić, direktor „Simpa“ i Branislav Trajković, direktor „Jumka“.

Inauguracija predsednika Srbije zakazana je za petak u 18 časova u palati „Srbija“ na Novom Beogradu.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: