Nazad

KOSOVO: Uhapšeni zbog pomoći bujanovačkom ubici

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 24.05.2017 - 08:41

Vranje - Kosovska policija saopštila je da je na osnovu dobijenih informacija o mestu gde se krio Goran Petrović (24) iz Pasjana, osumnjičeni za dvostruko ubistvo početkom maja kod Bujanovca, u utorak izvršila pretres kuće Stojanke Ristić (60) u selu Mogila u opštini Klokot.

Gnjilanski put. Foto: OK Radio

- Tokom pretresa nije pronađena tražena osoba, ali je policija pronašla njegovu dokumentaciju, što dokazuje da se Petrović krio u toj kući.

Tom prilikom uhapšena je Ristićeva, ali i Sami Emini iz Mogile, zbog pomoći u prikrivanju osumnjičenog
- navodi se u saopštenju Kosovske policije.

Policija tvrdi da su obe uhapšene osobe znale za krivična dela koja je počinio Petrović i uprkos tome mu pomogli  da se krije.

Javni tužilac je uhapšenima odredio pritvor od 48 časova i protiv njih će biti pokrenut postupak za krivično delo “pomaganje posle izvršenja krivičnog dela”.

Početkom maja u porodičnoj tragediji koja se dogodila na putu Bujanovac - Gnjilane između sela Turija i Lučane, Srbin sa Kosova Goran Petrović  (24) usmrtio je nevenčanu suprugu Jovanu Ivanović (21) i njenu majku Dušicu Ivanović (42), dok je ranio dvogodišnju maloletnu ćerkicu.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: