Nazad

Krenuo peške u Zagreb sa patikama punim HEROINA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 15.11.2017 - 11:52

Vranje - Na kontrolnom punktu Depce kod Preševa, na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom, policija i carina su u patikama državljanina Makedonije otkrili 423 grama heroina.

Heroin sakriven u dve PVC kese u ulošcima patika FOTO: Uprava carina

Uprava carina je saopštila da je 14. novembra, na kontrolnom punktu Depce, u saradnji sa policijom, zaplenjeno nešto više od 400 grama praškaste materije, koja je prilikom priručne analize odreagovala na heroin.

Ovaj nesvakidašnji slučaj otkriven je kada se oko 19 časova na tom punktu, iz pravca AP KiM, kao pešak pojavio 34-godišnji državljanin Makedonije, albanske nacionalnosti.

- Na pitanje carinika, da li ima nešto da prijavi, odgovorio je da nema.

Prilikom ličnog pretresa, ispod uložaka u njegovim patikama, pronađene su dve PVC kese, sa ukupno 423 grama heroina
– kažu iz Uprave carina.

Kada je otkriven, mladić se branio rekavši da nije znao da se u patikama nalazi droga, i da su ga pre nekoliko nedelja kontaktirali potpuno nepoznati ljudi, koji su mu rekli da određenog dana sporne patike pokupi iz kontejnera i da ih kako zna i ume odnese u Zagreb.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: