Nazad

Krili UTOKE, BOMBE i DUGE CEVI

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 17.07.2017 - 09:25

Policija u Vranju uhapsila je N.S. (58) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

Oružje zaplenjeno u Vranju FOTO MUP

Policija je u okviru akcije “Ares” prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronašla lovačku pušku ručne izrade i polu-automatsku pušku, za koje uhapšeni ne poseduje odobrenje izdato od strane nadležnih organa.

Takođe, pronađena je i lovačka puška sa oružnim listom na drugo ime i 22 metka.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Vranju i S.A. (49) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog, policija je pronašla dve puške, dva pištolja i 669 komada municije različitog kalibra, za koje nije posedovao odobrenja nadležnog organa.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: