Nazad

Krpe RUPE, al ostavljaju ŠUT! (FOTO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 25.07.2017 - 09:33

Radnici preduzeća „IG Sistem“ ovih dana rade na krpljenju rupa na ulicama Vranja, ali se građani žale da nered i šut danima ostaje na trotoarima.

Sa jedne od vranjskih ulica: Tako se to ovde radi FOTO OK Radio

„IG Sistem“ je posao na letnjem održavanju saobraćajnica na teritoriji grada dobio na proletošnjem tenderu, a radovi, koje nadzire vranjski „Vodovod“ su počeli krajem juna.

Tokom prošle sedmice, zakrpljene su rupe u ulicama Filipa Filipovića i Sretena Stevanovića, ali se tamošnji meštani žale da ni nekoliko dana po završetku posla, šut i otpad nije uklonjen.

Građani navode da su mašine i alat preveženi kamionima, a da je otpad ostao.

Parčad starog asfalta i šut sa kolovoza su natrpani na trotoaru ispred kuća i tu čekaju da budu odneti.

Dejan Stanojević, direktor sektora za puteve u „Vodovodu“, potvrđuje da je obaveza izvođača radova da, nakon obavljenog posla, pospremi nered sa ulica.

- To će sigurno biti urađeno, čim se završi rejon od desetak ulica.

Da ne bi kamion išao i skupljao u svakoj ulici posebno, to se uradi posle nekog vremena, barem je tako rađeno do sada
– kaže Stanojević.

Prema njegovim rečima, posao na krpljenju rupa u gradskim ulicama bi trebalo da bude završen do septembra, nakon čega će se posao nastaviti i na seoskim putevima.

 

    

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: