Nazad

LEGENDE na izboru za NAJSPORTISTE u Surdulici

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 11.01.2018 - 09:27

Vranje - U četvrtak, 18. januara, u Surdulici će biti proglašeni najbolji sportisti i klubovi u ovom gradu, a kako saznaje OK Radio, velike su šanse da svečanosti prisustvuju predsednik i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, Davor Štefanek i Dane Korica.

Pehari, priznanja, ali i novčane nagrade FOTO: D. Milošević

Izbor za najbolje pojedince i sportske kolektive u Surdulici se održava na inicijativu novinara Dragana Miloševića Buce i ove godine će biti održan po 15. put.

Svečanost će se održati 18. januara u hotelu „Srbija“, sa početkom u 19 časova.

- Velike su šanse da svečanosti prisustvuju i legende našeg sporta, novoizabrani predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar saveza, čuveni atletičar Dane Korica – kaže Dragan Milošević za OK Radio.

Najbolji u surduličkom sportu će biti proglašeni u osam kategorija: najbolji mladi sportista i sportistkinja do 16 godina starosti, najjuspešniji treneri u juniorskim i seniorskim kategorijama, najuspešniji klubovi u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, kao i najbolji sportista i sportistkinja u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Pored pehara i priznanja, laureati će dobiti i novčane nagrade, čiji iznos još uvek nije tačno utvrđen.

- Prošle godine su juniori bili nagrađeni sa po 5.000, a seniori sa po 10.000 dinara, a ove godine se trudimo da novčani fond povećamo, kao meru podsticaja sportistima u našoj opštini – kaže Milošević.

Izbor za najbolje sportiste Surdulice se održava u organizaciji Sportskog saveza ovog grada, a pod pokroviteljstvom Opštine Surdulica.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: