Nazad

Na UMRLICI POKOJNICE optužbe na račun HITNE POMOĆI

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 08.03.2018 - 10:01

Vesna Zdravković Simović iz Vranja preminula je u svojoj 54. godini života, a kako piše na umrlicama kojima je oblepljen grad „zbog neblagovremene intervencije i nesavesnog rada dežurne ekipe hitne pomoći grada Vranja“.

Umrlica o Vesninoj smrti i vremenu sahrane. Foto: S.Tasić/OK Radio

Ovakav sadržaj umrlica nije praksa u Vranju, da se javnost osim o vremenu i mestu sahrane pokojnika obaveštava i o razlozima koji su doveli do smrti neke osobe.

Sahrana Vesne Zdravković Simović zakazana je za četvrtak 8. marta u 14 časova na Bunuševačkom groblju, a porodica je najavila da će izjave za medije davati kada se pribere od šoka koji ih je snašao.

- Izgubismo nama dragu Vesnu, suprugu, majku, sestru i tetku u svojoj 54. godini života i ostaviše nas da tugujemo za njom, a kao utehu da se večno sećamo njenog nasmejanog i vedrog lika - piše na umrlici.

Vesnin suprug Veroljub i ćerka Anđelija potpisani su na umrlici kao ožalošćeni, uz ostalu rodbinu i prijatelje.

U Policijskoj upravi Vranje kažu da slučaj o Vesninoj smrti još uvek nije prijavljen.

Niko od nadležnih iz Zdravstvenog centra Vranje u četvrtak pre podne nije bio dostupan za komentar i izjavu o ovom slučaju.

Danijela Ilijev, načelnica Službe hitne pomoći, odbijala je pozive OK Radija, a na samom odeljenju su rekli da je sa ekipom na terenu.

Jadranka Ajanović, direktorka Doma zdravlja u Vranju, rekla je da je na sastanku.


Takođe i Dragan Veličković, direktor ZC Vranje, na poziv OK Radija odgovorio je da je na sastanku.

Prema čaršijskim pričama Vesna Zdravković Simović bila je srčani bolesnik, a nakon poziva njene porodice da interveniše hitna pomoć i dođe u njihov dom jer joj je loše, dobili su odgovor da ne mogu da dođu.

Vesna je nakon desetak minuta od poziva upućenog hitnoj pomoći izdahnula.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: