Nazad

Nova tradicija: Žurka za NOĆ VEŠTICA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 31.10.2017 - 12:49

Caffe „Riff“ u Vranju ovog vikenda organizuje kostimiranu žurku za „Noć veštica“.

Noć veštica - povod za dobro zezanje FOTO: Halloween Amsterdam

Ovaj kafe u poslednje vreme poprište je zanimljivih gradskih dešavanja, kakvi su susreti pesnika „Stihija“ ili zimušnji Anti Valentine Party, a najnovija zabava organizuje se povodom praznika Halloween ili „Noći veštica“, kako se kod nas naziva.

Ova svetkovina se obeležava u noći uoči praznika Svih svetih prema zapadnohrišćanskoj tradiciji i obično je povod za dobru kostimiranu zabavu.

Tako bi trebalo, bar prema rečima organizatora, da bude i u Vranju predstojećeg vikenda.

- Mislim da bi bilo zanimljivo da se jedna ovakva zabava organizuje i u Vranju, s tim što kod nas kostimi nisu obavezni, ali su poželjni.

Noć veštica se pada u utorak, ali ćemo žurku iz praktičnih razloga organizovati u subotu.
 
Slična zabava uz adekvatnu muziku je bila organizovana i prošle godine, a planiramo da to postane tradicija – kaže Nemanja Stanković iz „Riffa“.

Iako neki tvrde da se radi o pomodarstvu uveženom iz tuđe tradicije, Nemanja tvrdi da je cilj samo zabava, koja našem gradu hronično nedostaje.

- Možda Noć veštica nije deo naše tradicije, ali to nas ne sprečava da se dobro zabavimo, pa neka ga naziva kako ko hoće.

Prošle godine smo imali „veštice“, „betmene“, „ranjenike“ i slične kostime, a ja se nadam da će ove godine učesnici biti još kreativniji
– kaže Nemanja.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: