Nazad

Obijali kuće i lokale po Bujanovcu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 19.03.2018 - 18:05

Vranje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu uhapsili su DŽ.S. (26) iz Bujanovca i M.I. (26) iz okoline ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa i S.R. (65) iz Gnjilana, osumnjičenog za krivično delo prikrivanje.

Bujanovčani na meti lopova. Foto: S. Tasić/ OK Radio

Sumnja se da su DŽ.S. i M.I. u prethodnom periodu, sa dvojicom maloletnika starosti 17 i 16 godina, obili dve kuće i ugostiteljski objekat u Bujanovcu iz kojih su otuđili kućne aparate, alat, posuđe i garderobu, čija se vrednost procenjuje na oko milion i 300.000 dinara.

Robu su, kako se sumnja, prodali S.R. u čijoj kući je policija pronašla većinu ukradenih predmeta koji su vraćeni vlasnicima.

DŽ.S. i M.I. su uz kirivičnu prijavu privedeni zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju na čiji predlog im je sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Bujanovcu odredio pritvor do 30 dana.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju S. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu je priveden zameniku tužioca.

Protiv maloletnika podneta je krivična prijava u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu u Vranju.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: