Nazad

Odložena sednica GRADSKOG VEĆA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 12.03.2018 - 13:07

108. Sednica Gradskog veća koja je zakazana za sredu u 9 časova, biće održana dan kasnije u istom terminu, saopštila je gradska služba za odnose sa javnošću.

Pred većnicima 19 tačaka dnevnog reda FOTO: D. Ristić/OK Radio

Iz ove službe nisu navedeni razlozi zbog kojih je sednica odložena za 24 časa.


Na sednici će se, između ostalog, razmatrati tekst javnog oglasa radi prikupljanja pisanih ponuda za davanje na privremeno korišćenje javne površine za postavljanje privremenih objekata.

Novi plan razmeštaja manjih montažnih objekata, usvojen pre dva meseca izazvao je oštru reakciju zakupaca javnih površina i protest ispred zgrade Gradske uprave.

Nakon toga, održan je sastanak predstavnika nezadovoljnih zakupaca sa gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem, na kojem je, kako je saopšteno, izražen je visok stepen spremnosti i kooperativnosti gradskog rukovodstva u razumevanju problema vlasnika ovih objekata.

Na sednici Gradskog veća će biti razmatrano razmatrati ukupno 19 tačaka.

Većnici će se izjasniti o radu “Komrada" u prošloj godini, sa finansijskim izveštajem poslovanja, kao i svih javnih ustanova.

Biće reči i o predlogu Pravilnika o načinu, merilima i kriterijumima za izbor projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine, koji se finansiraju i sufinansiraju iz budžetskog Fonda za zaštitu i unapređenje životne sredine.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: