Nazad

Ostavka Sotirovićeve: Dostojanstvo NEMA CENU

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 10.11.2017 - 11:33

Slavica Sotirović, odbornica Socijaldemokratske stranke (SDS) i nekadašnja predsednica banjske opštine, podnela je ostavku na odborničko mesto u Skupštini grada Vranja.

U izjavi za OK Radio, Sotirovićeva navodi da se na ovaj čin odlučila iz principijelnih razloga, jer sebe više ne vidi u „ovoj priči“.

- Umesto brige za interes lokalne zajednice, sve je više onih koji gledaju samo svoj sopstveni, gazeći pritom sve principe.

Ne razumem zašto politička situacija na republičkom nivou mora da se preslika na lokalu, kada je ovde situacija sasvim različita, prave se neprirodne koalicije nakon teškog međusobnog „pljuvanja“.

Ukoliko težimo Evropi, moramo da delimo i evropske vrednosti, demokratske principe i dijalog, kao jedan od najvažnijih, a toga ovde nema
– navodi rezignirano Sotirovićeva.

Ona apostrofira situaciju u Vranjskoj Banji, gde, kako kaže, ništa nije urađeno u poslednje dve godine.

- Ja sam dala svoj maksimalni doprinos dok sam bila na čelu gradske opštine i stojim iza svega što sam uradila, nakon čega ne vidim nikakve pomake.

Dostojanstveno sam ušla u čitavu ovu priču, želim isto tako i da izađem iz nje – kaže Sotirovićeva, napominjući da njena ostavka nije plod nikakvog pritiska i ističe da i dalje ostaje član SDS-a.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: