Nazad

Otvoren novi salon SIMPA u Skoplju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 04.11.2017 - 00:28

Vranje - U svečanoj atmosferi, u prisustvu brojnih poslovnih partnera i kupaca, gostiju i prijatelja, “Simpo” je u Skoplju otvorio nov prodajni salon u naselju Karpoš.

Novi, treći salon

Među zvanicama su bili gradonačelnici skopskih opština Karpoš i Centar, Stefan Bogoev i Saša Bogdanović, kao i direktor Regionalne privredne komore za Jablanički i Pčinjski okrug Goran Jović.

U trećem prodajnom objektu u Skoplju i jedanaestom u Makedoniji, u novom modernom zdanju na 600 kvadratnih metara prodajnog prostora u dva nivoa, izloženi su najnoviji “Simpovi” proizvodi modernih linija i dizajna u skladu sa najnovijim svetskim trendovima.

Prisutne na svečanosti je pozdravio Slađan Disić, generalni direktor “Simpa”, podsećajući da je “Simpo” na ovom tržištu prisutan preko 30 godina.

- “Simpo” je poznat mnogobrojnim kupcima i poslovnim partnerima, izgradili smo svoj imidž, ugled i poverenje, zahvaljujući pre svega kvalitetu, modernom dizajnu, funkcionalnosti i udobnosti svojih proizvoda i odgovornom odnosu prema kupcima – rekao je Disić.

On je podsetio na značaj ovog tržišta i saradnju sa Makedonijom u vreme ekonomskih sankcija prema našoj zemlji.

Na svečanosti je istaknuto da će “Simpo” u narednom periodu nastaviti sa širenjem maloprodajne mreže i povećati broj od sadašnjih 50 maloprodajnih objekta, posebno na tržištu Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

- Tim iskusnih “Simpovih” stručnjaka u razvojnim centrima će i nadalje brinuti da “Simpo” ostane prepoznatljiv na tržištu kod mnogobrojnih kupaca i poslovnih partnera ne samo na ovim prostorima, već i Evrope, pa i šire, po kvalitetu, dizajnu i modernim linijama.

Pritom će se posebno uvažavati želje kupaca sa kojima “Simpo” želi da gradi udobnu budućnost
– čulo se na svečanosti.

Salon je svečano otvorio gradonačelnik skopske opštine Centar, Saša Bogdanović, koji je izrazio zadovoljstvo rukovodstva ove opštine i Skoplja što “Simpo” širi mrežu objekata u ovom gradu.

On je najavio i spremnost za dalju saradnju koja može da dovede do novih radnih mesta i boljih uslova za život građana, što stvara lepšu sliku o Skoplju.

Bogdanović je menadžmentu “Simpa” u Vranju i Skoplju poželeo mnogo uspeha u daljem radu.
 

    

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: