Nazad

Počinje 18 sednica Skupštine Vranja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 10.11.2017 - 08:07

Predsednik Skupštine Vranja Dejan Tričković sazvao je za petak 18. sednicu lokalnog parlamenta na kojoj će biti preko 40 tačaka dnevnog reda.

Čeka se i rebalans budžeta. Foto: OK Radio

Odbornici će, između ostalog, razmatrati postavljenje zamenika sekretara Skupštine grada, promenu Statuta grada Vranja kao i Poslovnika Skupštine.

Tačka dnevnog reda je i predlog rebalansa budžeta grada Vranja za 2017. godinu, kao i odluka o lokalnim komunalnim i administrativnim taksama.

Odbornici će raspravljati i o predlogu odluke o određivanju maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave, ali i o  predlogu odluke o pravu prvenstva zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Biće reči i o javnim i nekategorisanim putevima na teritoriji grada Vranja, predlogu odluke o izmeni i dopuni odluke o osnivanju JKP „Parking servis“ Vranje.

Na dnevnom redu je i predlog odluke o javnom okupljanju na teritoriji grada Vranja, predlog odluke o usvajanju izmene i dopune Plana detaljne regulacije privredno radne zone „Bunuševac 2“, Izveštaj  o realizaciji aktivnosti na ostvarivanju mera i posebnih programa društvene brige za javno zdravlje na nivou grada Vranja.

Takođe, na sednici Skupštine biće reči i o predlogu rešenja o davanju saglasnosti na odluku o umanjenju cene vode i kanalizacionih usluga „Vodovoda“, predlog rešenja o  razrešenju gradskog  pravobranioca u Vranju, predlog rešenja o postavljenju zamenika gradskog pravobranioca u Vranju, kao i predlog rešenja o imenovanju glavnog urbaniste grada Vranja.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: