Nazad

Potpisano: SNS i SPS u KOALICIJI u Vranju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 28.12.2017 - 10:07

Predsednici gradskih odbora SNS i SPS u Vranju, Slaviša Bulatović i Zoran Antić, potpisali su u sali Načelstva Sporazum o zajedničkom delovanju, koji predviđa učešće liste oko Socijalističke partije Srbije u lokalnoj vlasti.

Potpisivanje sporazuma FOTO: OK Radio

Prema rečima Slaviše Bulatovića, Vranje je i do sada imalo odgovornu vlast koja je brinula o interesima građana, a Socijalistička partija Srbije će koalicionim sporazumom preuzeti i podeliti odgovornost za budućnost grada.

- Zajedno smo išli u predsedničke izbore i ne želimo da se vraćamo unazad – rekao je Bulatović.

Šef vranjskih socijalista Zoran Antić, rekao je da će SPS kao manjinski partner, raditi više nego prethodnih godina i opravdati poverenje Aleksandra Vučića i Ivice Dačića, kao korektan saradnik SNS-a.

 

Koalicija dve partije na lokalnom nivou načelno je najavljena proletos, kada su koordinatori SNS-a i SPS-a, Dragan Stevanović i Branko Ružić, dogovorili operativni plan saradnje za predsedničke izbore.

Nakon potpisivanja, počela je 20. sednica Skupštine grada, na kojoj se razmatraju Programi poslovanja sa Finansijskim planovima za 2018. godinu gradskih javnih preduzeća i ustanova.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: