Nazad

REAKCIJE: GONZI, gradonačelniče, SPAVAŠ LI MIRNO?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 23.07.2017 - 10:05

Nakon skandalozne odluke koju je potpisao gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković da novac građana Vranja podeli medijima koji pripadaju njegovoj partiji, SNS-u, oličenoj u anonimnim portalima i televizijama koje svoj program i ne emitiju u Vranju, postavlja se pitanje da li on može mirno da spava, bez ikakve griže savesti?

Potpisnik: dr Milenković FOTO OK Radio

Prepoznatljiv doktor, sada gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković zvani Gonzi, svoje pravo lice pokazao je čim je svoj potpis stavio na opštu i javnu krađu gradskih, dakle narodnih para.

Gospodin Milenković je svesno, bez imalo stida, pare poreskih obveznika podelio partijskim vojnicima koji će javnosti prezentovati samo ono što on i njegovi partijski prijatelji traže.

Medijima koji mu nisu po volji i koji izveštavaju i o drugim aktivnostima osim naprednjačkih, podeljene su mrvice ili su sa nerealnim, tužnim a često i smešnim objašnjenjem odbijeni.
.
Da naprednjaci pokušavaju  na ovaj način da ugase i oneposobe sve medije koji se bore za pravdu i istinu pokazali su upravo na ovom konkursu.

Zaobišavši sve moralne vrednosti, bez imalo srama, Milenković je svojoj omiljenoj televiziji “Vranjska plus” dao 6,3 miliona dinara i još dodatnih 200.000 za sajt ove televizije, koji ni oni sami ne čitaju, a kamoli građani.

U pitanju je televizija koja još uvek nema svoj program a emituje  nacionalni, zastareli i pozajmljeni program takođe naprednjačkih televizija iz Srbije.

Od sopstvene produkcije osim izjava naprednjačkih kadrova, na ovoj TV stanici se drugo ne može videti ni čuti ni videti.

Na stranu to što je u pitanju kablovska televizija dostupna samo ljudima u pojedinim delovima grada, koji imaju samo naprednjačke kablovske provajdere.

Milenković je veći deo para nakon što je pokrio SNS televiziju dodelio RTV Vranje.

U pitanju je televizija koja je za vreme socijalista bila na budžetu i dobijala preko 50 miliona dinara godišnje.

Sada je rešila da više ne bude crvena pa je od naprednjaka dobila 3,3 miliona, pa još za radio koji ni oni sami ne slušaju 300.000, pa za portal koji i ne održavaju još 200.000 dinara.

Istom vlasniku, socijalističkoj zvezdi Zoranu Veličkoviću zvanom Zuja, grad Vranje je dodelio i 1,1 milion dinara za bujanovačku televiziju, koju građani Vranja ni na koji način ovde ne mogu da gledaju!

Vranjanci su pored ovih silnih miliona za dve naprednjačke televizije morali da plate i radio Fokus, na kome će verovatno rukovodstvo grada samo voditi program, jer ovaj radio nema nijednog zapošljenog novinara, a nije poznato ni gde ni na koji način emituje program.

Još jedna naprednjačka, ovoga puta niška televizija “Zona plus” od vranjskih naprednjaka dobila je 300.000 dinara.

To što za ovu televiziju najveći broj Vranjanaca nije ni čuo i što ona ne pokriva Vranje, pa se ne može ni videti, nema veze, bar za Gonzija Milenkovića, poštenog jednog čoveka.

Ostatak novca podeljen je nekim anonimnim portalima koje izgleda samo gradonačelnik Vranja čita.
 
Mrvice koje služe više da ponize čoveka podeljene su na dva najjača medija u Vranju,OK radiju i Vranjskim novinama.

TV Info Puls koja svoj program emituje uživo već tri godine i prati redovno sva dešavanja u gradu, dobila je nula dinara, ne bi li se tako ugasila pa da Vranjancima ostane samo opcija “Vranjska plus”.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković nije računao da TV Info Puls već tri godine radi bez ičije pomoći.

Na njegovu žalost, a posebno na žalost onih koji su ga savetovali da svoj  potpis sramno stavi na rešenje “nezavisne” komisije, TV Info Puls će i dalje raditi i biti svetla tačka građanima koji pored SNS prezentacije žele da vide i čuju pravu istinu.

A Vi, gradonačelniče Vranja, zajedno sa onima koji su Vam pomogli da donesete odluku i podelite naše pare, trebalo bi u najmanju ruku da izađete u javnost i objasnite ovu sramotu.

Ako vas već nije sramota!

Saopštenje redakcije TV Info puls objavlljeno je na portalu ove televizije

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: