Nazad

RUŽIĆ: Neutemeljeni napadi na ANTIĆA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 25.05.2017 - 08:38

Povodom, kako se kaže, „sramnih, zlonamernih i neistinitih napisa u pojedinim dnevnim listovima, koji u negativan kontekst dovode Ivicu Dačića ičlana Predsedništva Zorana Antića“, za stranački sajt SPS-a oglasio se i potpredsednik te stranke Branko Ružić.

Ružić i Antić studirali u isto vreme FOTO D. Ristić/OK Radio

- Ponosni smo kao partija na čitavu lepezu kvalitetnih i kredibilnih kadrova u koje svakako spada i savetnik Zoran Antić.

Radi se o vrsnom partijskom operativcu, lucidnom intelektualcu, autoru nekoliko poblikacija i dela iz sfere političke teorije, istorije i bezbednosti.

U kapacitetu predsednika jedne od najjačih partijskih organizacija SPS, kao lider vranjskih socijalista dao je ličnom predanošću i primerom dragocen doprinos pobedi zajedničkog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.
 
To je ujedno bio i jedan od najboljih rezultata SNS i SPS na prethodnim izborima
- kaže se u saopštenju Ružića.

On je ocenio da su „Insinuacije i neistine koje se plasiraju krajnje neutemeljene i imaju za cilj da devalviraju značaj i snagu koju poseduje SPS u biračkom telu Srbije“.


- Taj cilj se svakako nikada neće ostvariti - ocenio je Ružić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: