Nazad

Šansa: Objavljen poziv za STRUČNU PRAKSU

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 09.01.2018 - 08:25

Grad Vranje i Nacionalna služba za zapošljavanje, na osnovu potpisanog Sporazuma i Lokalnog akcionog plana zapošljavanja, raspisali su javni poziv za organizovanje sprovođenja programa stručne prakse u 2017/2018. godini.

Uvek veliko interesovanje za stručnu praksu FOTO: OK Radio

Program podrazumeva stručno osposobljavanje nezaposlenog lica za samostalan rad u struci i sticanje uslova za polaganje stručnog ispita u skladu sa zakonom, bez zasnivanja radnog odnosa.

Stručna praksa traje najduže 12 meseci, a za to vreme Grad Vranje će posredstvom Filijalne Nacionalne službe zapošljavanja angažovanim licima isplaćivati novčanu nadoknadu u iznosu od 16.000, odnosno 14.000 dinara, u zavisnosti od stepena stručne spreme.

Pravo učešća imaju poslodavci pod uslovom da pripadaju javnom ili privatnom sektoru i imaju sedište na teritoriji grada Vranja.

Rok za podnošenje zahteva je 15. februar 2018. godine.

Prema ranijim najavama, u skladu sa dogovorom sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i prema planu zapošljavanja, finansiraće se ukupno 50 korisnika stručne prakse.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: