Nazad

Saslušani uhapšeni zbog ranjavanja u Drami

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 19.07.2017 - 13:25

Više javno tužilaštvo u Vranju je u utorak donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv L.S. (25) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, zatim razbojništvo kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pritvor od mesec dana. Foto: OK Radio

Čitav događaj desio se u noći između subote i nedelje u diskoteci „Drama“ u Vranju, kada je teško ranjen B.S. (31).

Prema navodima Leposave Jovčić, portparola VJT,  osumnjičeni L.S. saslušan je pred zamenikom višeg javnog tužioca u Vranju.

- Prema osumnjičenom je stavljen predlog za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, koji je i određen rešenjem Sudije za predhodni postupak Višeg suda u Vranju.

Što se tiče osumnjičenog  Đ.Ž. (19) iz Vranja, i on je saslušan, a prema njemu je takođe stavljen predlog za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, koji je određen rešenjem sudije za predhodni postupak Višeg suda u Vranju
- kaže Jovčićeva.

Iz VJT dodaju da će u toku dalje istrage biti preduzete i druge dokazne radnje radi pribavljanja materijalih dokaza i utvrđivanja činjeničnog stanja,  te da zbog toga druge detalje ovog slučaja ne mogu da saopšte, kako ne bi ugorzili postupak istrage.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: