Nazad

Skupština grada: Andonov i još tri nova odbornika

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 01.03.2018 - 11:23

Skupština grada Vranja ozvaničila je promene u odborničkom sastavu verifikovanjem mandata Igoru Andonovu (SDS) koji je potvrđen rešenjem Upravnog suda, kao i mandata još tri nova odbornika iz redova SPS-a i SNS-a.

Novi odbornici položili zakletvu FOTO: vranje.org.rs

Na samom početku 22. sednice Skupštine grada, predsednik Dejan Tričković je pročitao rešenje Upravnog suda kojim se potvrđuje mandat odborniku Igoru Andonovu.

Njemu nije verifikovan odbornički mandat na sednici 28. decembra, nakon čega se obratio Upravnom sudu.

Skupština grada Vranja je dobila još troje novih odbornika.
 
Polaganjem zakletve, novi odbronici gradskog parlamenta postali su Katarina Manasijević sa liste SNS, kao i Nikola Jović i Nenad Veličković sa liste SPS.

Manasijevićeva je u skupštinskoj klupi zamenila Marjana Stošića iz Vranjske Banje koji je dao ostavku iz ličnih razloga.

Stošić je, inače, pre izvesnog vremena postao novi direktor lokalne televizije „Vranjska plus“.

Nikola Jović i Nenad Veličković sa liste SPS-a su zamenili Nebojšu Zupančića i Ivanu Tasić, koji su na prethodnoj sednici imenovani za gradskog većnika, odnosno direktorku Centra za razvoj usluga socijalne zaštite.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: