Nazad

Slavlje SOCIJALISTA: Jači od sudbine

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 29.12.2017 - 08:37

U prostorijama Gradskog odbora SPS-a u Vranju, članovi i simpatizeri socijalista su u četvrtak popodne uz trubače proslavili povratak u lokalnu vlast.

Delić atmosfere sa slavlja FOTO: Facebook

Nakon ozvaničenja nove vladajuće koalicije u Vranju, u kojoj će svoj udeo imati i SPS, upriličena je zabava uz svirku čuvenog orkestra Nenada Mladenovića.

Slavlje je bilo internog karaktera, što će reći samo za članove i simpatizere partije, pa novinari nisu bili pozvani, ali sudeći po fotografijama koje kruže društvenim mrežama, bilo je jako veselo.

Najveseliji je bio domaćin, predsednik GrO SPS-a, Zoran Antić, a slavljem je dominirala pesma „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“.

Nakon proslave u prostorijama stranke, deo najveselijih socijalista je nastavio mimohod uz trubače kroz centar grada, pa se nastavilo u kafani.

Ovime je prekinuto opoziciono delovanje vranjskih socijalista koje je trajalo 18 meseci i 13 dana.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: