Nazad

Srbija u ritmu Evrope: I Vranje deo MUZIČKOG PROJEKTA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 05.01.2018 - 07:57

Grad Vranje će biti deo velikog muzičkog projekta pod nazivom "Srbija u ritmu Evrope" u kojem će učestvovati talentovana deca pevači.

Sa potpisivanja ugovora FOTO: vranje.org.rs

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i zastupnik ,,Europion capital advisors management" Igor Karadarević potpisali su ugovor o učešću Vranja u velikom muzičkom projektu pod nazivom "Srbija u ritmu Evrope".

Prva Srpska Televizija i "Srbija u ritmu Evrope" napravili su najveći dečiji muzički projekat u vidu takmičenja u Srbiji, a koji je podržan od strane Ambasadora Evrope i Evropske unije.

Audicija će biti održana u svim osnovnim i srednjim školama u saradnji sa direktorima i biće odabrano 20 najtalentovanijih učenika.
 
Deca koja budu izabrana predstaviće se na stranom jeziku odnosno jeziku zemlje koju im dodeljuje organizator, a njihov nastup  je u stilu Evrovizijskog takmičenja.
 
Organizatori će obučavati decu, a ekipe iz televizijskog programa dolaziće jednom do dva puta nedeljno u svaki grad, kako bi učesnici bili spremni za televizijski prenos.
 
Finalni koncert manifestacije "Srbija u ritmu Evrope" biće organizovana u Nišu, prošlogodišnjem pobedniku, koji će uživo prenositi Prva Srpska Televizija.

Prva nagrada za pobednika je 50 odsto od ukupnog neto prikupljenog novca od poslatih SMS poruka, koji se prenosi u budžet grada, a namenjen je za poboljšanje uslova u školama.  
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: