Nazad

Stojančić OSLOBOĐEN na ponovnom suđenju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 14.03.2018 - 09:40

Na ponovljenom suđenju u Osnovnom sudu u Vranju, bivši gradski većnik za socijalna pitanja Branimir Stojančić oslobođen je optužbi za nenamensko trošenje budžetskih sredstava.

Stojančić oslobođen po svim tačkama optužnice FOTO: D. Ristić/OK Radio

Viši sud je vratio predmet na ponovno suđenje Osnovnom sudu zbog sumnje da je u trenutku izricanja oslobađajuće presude slučaj bio zastareo.

Nakon ponovljenog glavnog pretresa u utorak, izvođenja novih dokaza i završnih reči, Stojančić je oslobođen po svim tačkama optužnice.

Proces se vodio po optužnici tužilaštva za nenamensko trošenje budžetskih sredstava prilikom isplate novčanih davanja za 2013. i 2014. godinu.

Na prvom suđenju, veštačenjima je, na osnovu eksterne revizije završnog računa budžeta grada Vranja za 2013. i 2014. godinu, ustanovljeno da nije utvrđena nepravilnost vezana za sporna novčana davanja., te je Stojančić oslobođen optužbi.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: