Nazad

TONČEV: Razmišljam o pravljenju NOVE STRANKE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 20.06.2017 - 12:34

Vranje - Predsednik Skupštine opštine Surdulica i poslanik Socijalističke partije Srbije Novica Tončev potvrdio je za OK Radio da razmišlja o formiranju nove političke partije.

Tončev traži novi put? FOTO OK Radio

Razlozi za ovakav korak Tončeva su unutarstranačka dešavanja u SPS - u.

- Još uvek nisam izašao iz SPS - a, ali razmišljam o formiranju nove političke stranke, iako nisam doneo konačnu odluku o tome.

Nova stranka bi bila leve političke orijentacije, a program bi prvenstveno imao za cilj poboljšanje prava radničke klase
- kaže Tončev.

On pojašnjava i da će u Skupštini Srbije glasati za predlog Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, da Ana Brnabić bude premijer.

- Unutarstranačka dešavanja u SPS - u nemaju veze sa mojom namerom da podržim Vučićev predlog - najavljuje Tončev.

Prema informacijama koje dolaze iz različitih izvora, funkcioneri SPS - a Novica Tončev i Branko Ružić ponovo su ušli u sukob, a razlog je podela ministarskih fotelja u novoj Vladi Srbije.

Prema najavama, Branko Ružić bi nakon odlaska Ane Brnabić sa mesta ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu, trebalo da zauzme njenu poziciju.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: