Nazad

Tužilaštvo predložilo pritvor za NASILNIKA IZ POLJANICE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 07.11.2017 - 13:22

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju predložilo je određivanje pritvora do mesec dana, kao i produženje privremenih mera udaljenja iz kuće S.P. iz Golemog sela u Poljanici koji je priveden zbog toga što je u nedelju pretukao sina i suprugu.

Čeka se odluka suda. Foto. OK Radio

Mirjana Vukoijičić Jović, portparol OJT, kaže da je nakon nasilja u porodici koje se desilo u nedelju, izrečena privremena mera udaljenja S.P. iz kuće i privremena mera zabrane kontaktiranja sa žrtvama nasilja.

- Predložili smo da se ove privremene  mere produže na još mesec dana  i podneli zahtev sudu da se S.P. odredi pritvor u trajanju do mesec dana.

Još uvek nemamo povratnu informaciju o tome kako je sud odlučio
- kaže Vukojičić Jović.


Muškarac S.P. ( 57) iz Golemog sela kod Vranja privedn je u policiju nakon što je u nedelju uveče sinu razbio glavu a ženu pretukao.

S.P. je više puta u pijanom stanju  udario svoju suprugu S.P. (53), a potom sina D.P. (20) i pri tom mu drvetom razbio glavu u potiljačnom delu.

Nasilje policiji prijavila je starija ćerka ovog bračnog para koja je došla u goste iz Vranja.

Povređeni D.P. je kolima hitne pomoći dovežen u Vranje, gde je zbrinut.

Protiv S.P. je podneta krivična prijava za učinjeno delo nasilje u porodici.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: