Nazad

Ubica se branio ćutanjem

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 16.06.2017 - 15:08

Okrivljeni Goran Petrović, osumnjičen za ubistvo tašte i žene, saslušan je od strane sudije za prethodni postupak, i na okolnosti određivanja pritvora i prilikom saslušanja kod zamenika javnog tužioca, koristio se pravom odbrane ćutanjem, potvrđeno je iz Višeg tužilaštva u Vranju.

Petrovića izvode iz Tužilaštva. Foto: D.Ristić/OK Radio

Policija u Vranju dovela je oko 14 sati na saslušanje u zgradu Višeg tužilaštva Gorana Petrovića (24), osumnjičenog da je ubio suprugu i taštu, a ranio ćerkicu (2) početkom maja u okolini Bujanovca.

Pripadnici Žandarmerije i Policijske uprave u Vranju uhapsili su u četvrtak uveče kod Predejana Gorana Petrovića.

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković kaže da je osumnjičeni uhapšen po poternici i da mu je određen pritvor do 30 dana.

On je u petak izveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak, a zatim i nadležnom tužiocu koji obrađuje ovaj predmet.
 
- Na osnovu ispunjenosti zakonskih uslova, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju doneo je odluku kojom ostaje na snazi rešenje o određivanju pritvora protiv okrivljenog u trajanju do 30 dana.

Tužilaštvo nastavlja sa preduzimanjem ostalih dokaznih radnji, u cilju pravilnog i potpunog utvrđivanja činjeničnog stanja
- navodi Trajkovićeva.

Ona dodaje da iz bezbednosnih razloga i zbog interesa istrage ne može da javnosti da više informacija o slučaju.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: