Nazad

Utvrđen identitet leša pronađenog kod Vranja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 06.03.2018 - 13:07

DNK veštačenje ostataka ljudskog leša, koji su pre mesec dana pronađeni u selu Lukovo kod Vranja, pokazali su da je reč o Marici Anđelković (69), koja je nestala 31. decembra prošle godine, potvrdilo je Više javno tužilaštvo.

Nestala Marica Anđelković. Foto: OK Radio

Povodom pronalaska delova ljudske lobanje i drugih delova tela u ataru sela Lukovo, u koritu „Lukovske reke“, kod mahale Slavkovci, VJT je donelo je naredbu da se obavi obdukcija pronađenih delova tela, kao i neophodna DNK veštačenja biološkog materijala sa lica mesta.

- Utvrđeno je da se radi o jednom od nestalih lica, sada pokojnoj Marici Anđelković, ženi iz Vranja koja je nestala u popodnevnim satima, oko 14:30 31. decembra.

Njen nestanak prijavljen je 1. januara 2018. godine.

Za njom je bila raspisana potraga od strane PU Vranje.

Na osnovu nalaza i mišljenja lekara obducenta Zavoda za sudsku m
edicinu u Niš, zaključuje se da delovi tela pripadaju ženskoj osobi starije životne dobi, a prema karakteristikama utvrđenih rana na preostalim delovima leša proizilazi da su iste nanete nakon smrti, najverovatnije zubima životinja -
navode iz VJT.

Na osnovu nalaza utvrđenog obdukcijom preostalih delova leša, nije bilo moguće utvrditi neposredni uzrok smrti.

U toku daljem toku predistražnog postupka, obaviće se neophodne provere radi pravilnog i potpunog utvrđivanja činjeničnog stanja u vezi sa smrću ove starice iz Vranja.  
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: