Nazad

UŽAS KOD VRANJA: Psi lutalice RASTRGLI TELE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 07.11.2017 - 10:18

U selu Gornja Otulja kod Vranja psi lutalice rastrgli su tele dok je paslo na livadi sa kravama, a vlasnici su čitav slučaj prijavili policiji i zooinspekciji.

Psi lutalice napadaju domaće životinje. Foto OK Radio, ilustracija

Tele je vlasništvo Stojadina Dimitrijevića (63) jednog od svega desetak meštana ovog planinskog sela.

On je u nedlju primetio da je čopor pasa napao životinje koje su pasle kao i da je nestalo jedno tele.

Stojadinova ćerka Sandra Dimitrijević Stojković, koja živi u Vranju, kaže da je njen otac od nedelje tražio tele, kao i da ga je našao u ponedeljak u jednoj uvali raskomadano i rastrgnuto.

- To nije prvi put da psi lutalice  čine štetu našem domaćinstvu. Pre mesec dana su takođe napali telad i dva su povredili.

Jedno se još uvek oporavlja od povreda, dok je drugo u međuvremenu uginulo.

Poslednji slučaj smo prijavili policiji, inspekcijskim službama i očekujemo da oni postupe u skladu sa svojim nadležnostima
- navodi Dimitrijević Stojković.

Ona dodaje da niko od nadležnih još uvek nije izašao na teren kako bi psi lutalice bili pohvatani i stavljeni pod kontrolu, jer su postali prava opasnost za svega nekoliko meštana i njihove životinje u Gornjoj Otulji.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: