Nazad

Vranjanci rokaju na EXITU

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 11.03.2018 - 11:28

Hevi metalci iz Vranja, bend „Mud Factory“, nastupiće na ovogodišnjem „EXIT“ festivalu koji se u Novom Sadu održava od 12. do 15. jula.

„Mud Factory“ će na, po mnogim anketama, najboljem evropskom festivalu, nastupiti na „Explosive“ stejdžu, gde sviraju bendovi najžešćeg zvuka.

Vranjanci će, prema najavama, binu deliti sa, između ostalih, bendovima „Madball”, “Brujeria”, “Dog Eat Dog”, “Grave Diggers”, “Slapshot”, “Asphyx”, “Dr Living Dead” i “Bombers” – “Motorhead” tribute bandom.

Pre dve godine, na “EXIT” festivalu su svirali momci iz vranjskog benda “Cardinal Point”, kao jedan od 40 bendova izabranih na regionalnom konkursu za mlade muzičare.

“Mud Factory” već duže vreme pauziraju sa svirkama, pripremajući materijal za debi album.

Za sada, u diskografiji imaju uknjižena dva EP izdanja i brojne nastupe, od kojih će ovaj predstojeći na “EXIT” festivalu, biti svakako najveći.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: