Nazad

Vranje pomaže i NENADU

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 13.07.2017 - 17:10

Grad Vranje finansijski će podržati lečenje Vranjanca, dr Nenada Ristića, docenta na Gradjevinskom fakultetu u Nišu, koji boluje od izuzetno retke i veoma agresivne vrste T limfoblastičnog limfoma četvrtog stepena, najavio je gradonačelnik Slobodan Milenković.

Ilustracija FOTO OK Radio

- Na kolegijumu smo se dogovorili da pomognemo našem sugrađaninu i na Gradskom veću donećemo odluku o visini sredstava, koje ćemo opredeliti za lečenja Nenada Ristića, kao što smo učinili i za Miljanu.

Apelujem na sve pojedince, preduzeća i ustanove da se uključe u akciju prikupljanja sredstva za lečenje Nenada Ristića, kao i Miljane Ristić Stanković.

U svim, a pogotovo u ovakvim situacijama moramo pokazati humanost i to je najmanje što možemo učiniti. Bilo koji iznos mnogo znači ovim mladim ljudima u borbi za život
- istakao je gradonačelnik Milenković.

Dr Nenad Ristić (35), docent na niškom Građevinskom fakultetu, rođen u Vranju, boluje od jako agresivne i retke vrste limfoma i potrebno mu je oko 11 miliona dinara za lečenje u inostranstvu.

Da bi se Nenad izlečio od veoma retke, agresivne i brzo recidivirajuće vrste limfoma, neophodno je presađivaje matičnih ćelija u Nemačkoj.

Pored ovako teške Nenadove zdravstvene situacije, Nenadovoj supruzi Marini je oktobra meseca prošle godine pred porođaj, dijagnostikovan veliki tumor na mozgu.

Nakon rizičnog porođaja dobili su devojčicu, a Marini je prošle godine odstranjen veći deo tumora.

Nenadu možete pomoći upisivanjem broja 328 i slanjem SMS-a na 3030.

Takođe, uplate se mogu izvršiti na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Dinarski: 160-480610-54

Devizni: 00-540-0002220.1

IBAN broj: RS35160005400002220136
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: