Nazad

Vranjski rok koktel ZA MILJANU

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 22.06.2017 - 11:19

Vranje - U subotu 1. jula, u atrijumu kluba OKCE, dva trenutno najaktuelnija vranjska rok benda “Mud Factory” i “Cardinal Point”, održaće humanitarni koncert sa kojeg će sav prihod ići za lečenje Miljane Stanković Ristić.

Miljana sa optimizmom očekuje operaciju u Londonu FOTO: Facebook

Kuriozitet predstojećeg nastupa, osim toga što je ovo retka prilika da publika vidi ova dva benda zajedno na istoj bini, je taj što će njihov repertoar biti sastavljen od obrada.

Prema nekim najavama, u nekim od pesama, članovi “Mud Factoryja” i “Cardinal Pointa” će ukrstiti instrumente i pojaviće se u mešovitim kombinacijama.

Repertoar je još u fazi pripreme, a među bendovima čije će pesme Vranjanci izvesti pred publikom u atrijumu kluba OKCE su “Pantera”, “Alice In Chains”, “Soundgarden” i “Rammstein”.

Osim svirke, u koncertnom prostoru će biti izložene fotografije jednog od trenutno najaktivnijeg rok fotografa u Srbiji, Vranjanca Nemanje Đorđevića.

Ovo će biti jedinstvena prilika da Nemanjine originalne fotografije kupite po simboličnoj ceni od 500 dinara, a ovako prikupljen novac će takođe ići za Miljanino lečenje.

Veče će otvoriti DJ Blackee, svojim izborom večnih rok hitova već od 19 sati.


Cena ulaznice za ovo jedinstveno dešavanje u Vranju je 150 dinara.

Prema najnovijim informacijama, Miljani Ristić Stanković je za transplantaciju kostne srži na klinici u Londonu potrebno još oko 120.000 evra.

Miljana je završila sa preliminarnom terapijom u Kliničkom centru u Nišu i trenutno je kod kuće sa porodicom i svojim šestomesečnim sinom.

Svi koji koji žele da pomognu, mogu to da učine i slanjem SMS poruke sa sadržajem 304 na broj 3030.

Za novčane donacije su otvoreni i dinarski i devizni žiro račun.

Dinarski račun je 160 - 469670 - 88, a devizni 00 - 540 - 0002122.1


IBAN: RS35160005400002122166
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: