Nazad

Vranjski SUVENIRI na lzložbi u Leskovcu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 12.11.2017 - 13:31

Turistička organizacija grada Vranja predstavila se na 10. Izložbi suvenira i turističkih publikacija u Leskovcu, koju je organizovala Turistička organizacija Leskovca.

Izbor vranjskih suvenira FOTO: TO Vranje

Oko 40 izlagača iz Srbije, Republike Srpske i Bugarske takmičilo se u više kategorija - jednolisne i višelisne turističke publikacije, turističke reportaže, turistički promotivni film, suvenir, upotrebni predmet, turističke mape, plakat, fotografije, razglednice i dr.

U holu Leskovačkog kulturnog centra bilo je veoma živo , a svaki izlagač trudio se da na najbolji način predstavi svoju postavku suvenira i turističkih brošura.

Vranjska Turistička organizacija je u svom predstavljanju stavila akcent na suvenir, upotrebni predmet i turistički film.

- Nagrade i dodeljene zahvalnice su, kao i uvek samo podsticaj da na bolji, maštovitiji i bogatiji način predstavimo svoju ponudu.

To je bila još jedna prilika da razmenimo iskustva i saznanja sa kolegama ali i zajednički da unapređujemo ovu privrednu delatnost
– kažu iz Turističke organizacije Vranja.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: