Nazad

Zakazana sednica SKUPŠTINE Vranja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 06.11.2017 - 07:50

Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković sazvao je za petak, 10. novembra, 18. sednicu lokalnog parlamenta na kojoj će biti preko 40 tačaka dnevnog reda.

Odbornike čeka preko 40 tačaka dnevnog reda FOTO: D. Ristić/OK Radio

Odbornici će, između ostalog, razmatrati postavljenje zamenika sekretara Skupštine grada, promenu Statuta grada Vranja kao i Poslovnika Skupštine.

Tačka dnevnog reda je i predlog rebalansa budžeta grada Vranja za 2017. godinu, kao i odluka o lokalnim komunalnim i administrativnim taksama.

Odbornici će raspravljati i o predlogu odluke o određivanju maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave, ali i o  predlogu odluke o pravu prvenstva zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Biće reči i o javnim i nekategorisanim putevima na teritoriji grada Vranja, predlogu odluke o izmeni i dopuni odluke o osnivanju JKP „Parking servis“ Vranje.

Na dnevnom redu je i predlog odluke o javnom okupljanju na teritoriji grada Vranja, predlog odluke o usvajanju izmene i dopune Plana detaljne regulacije privredno radne zone „Bunuševac 2“, Izveštaj  o realizaciji aktivnosti na ostvarivanju mera i posebnih programa društvene brige za javno zdravlje na nivou grada Vranja.

Takođe, na sednici Skupštine biće reči i o predlogu rešenja o davanju saglasnosti na odluku o umanjenju cene vode i kanalizacionih usluga „Vodovoda“, predlog rešenja o  razrešenju gradskog  pravobranioca u Vranju, predlog rešenja o postavljenju zamenika gradskog pravobranioca u Vranju, kao i predlog rešenja o imenovanju glavnog urbaniste grada Vranja.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: