Nazad

Ko će biti NOVI DIREKTOR Fonda PIO?

Izvor: OK RADIO - Seks i grad - Petak 28.04.2017 - 07:34

Dolaskom Nenada Antića na mesto zamenika gradonačelnika Vranja sa mesta direktora filijale Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, ostalo je upražnjeno upravo to radno mesto.

Fond PIO: Ko će za kormilo? FOTO OK Radio

Antić  je početkom aprila postao zamenik gradonačelnika Vranja, a iz Fonda PIO još nije objavljeno ko će ga zameniti na mestu direktora.

Kako saznaje OK Portal, Antić  je po  odlasku iz  Fonda „zamrzao“ svoje radno mesto, kako bi po isteku funkcije koju trenutno zauzima imao gde da se vrati.

- Filijala u Vranju  još uvek nema direktora i traži se rešenje ko će to da bude.

Moj radni status je u statusu mirovanja, a tekuće neodložne poslove umesto direktora obavlja Sunčica Jović.

Tako će biti do  dolaska novog direktora, jer  ta pozicija nije funkcija, ne sprovodi se nikakav konkurs, to nije ni izabrano, a ni postavljeno lice, jer sam ja i kao direktor bio u stalnom radnoom odnosu
- navodi Antić.

Sunčica Jović, kaže da je ovlašćena da kao načelnik Odeljenja za ostvarivanje prava iz penzijsko invalidskog osiguranja potpisuje  dokumenta i radi poslove direktora.

- To će tako biti do imenovanja novog direktora, a o tome će odlučiti Direkcija Fonda PIO u Beogradu - kaže Jovićeva.

Kao najizglednijeg kandidata za mesto direktora Fonda PIO u Vranju, čaršija je pominjala Marinu Đorđević, suprugu Gorana Đorđević, aktuelnog direktora „Vodovoda“ i generalnog sekretara GrO SNS - a u Vranju, a ovih dana u prvi plan izbio je i gensek socijalista Branimir Stojančić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: