Nazad

SVE DOGOVORENO: SPS i SNS ZAJEDNO u Banji

Izvor: OK RADIO - Seks i grad - Ponedeljak 15.05.2017 - 11:50

SNS i SPS u Vranju su dogovorili da socijalisti uđu u lokalnu vlast u Vranjskoj Banji, a saradnja će se nastaviti zajedničkim izlaskom na izbore za članove saveta mesnih zajednica 11. juna.

SNS i SPS zajedno slave predsedničku pobedu FOTO OK Radio

Vranjski naprednjaci i socijalisti nastavljaju saradnju započetu prilikom izborne kampanje za predsedničke izbore ovog proleća.

Kako OK Radio saznaje, dogovoren je ulazak socijalista u lokalnu vlast Gradske opštine Vranjska Banja i to bi trebalo da se u najskorije vreme i ozvaniči.

- Banja je već dogovorena i sada ostaje pitanje realizacije dogovora, što bi trebalo da usledi u narednih desetak dana.

Bilo je reči i o novim imenovanjima, ali to ćemo ostaviti za naredne dane
- kaže prvi čovek vranjskih socijalista Zoran Antić.

Dogovor za novu koaliciju u Vranjskoj Banji može nesmetano da se realizuje raskidanjem koalicione saradnje između SDS-a i SNS-a u ovom mestu.

Antić dodaje da se dogovor zasniva na pet osnovnih principa za uspostavljanje međusobne saradnje koje su predložili socijalisti i oni se, kako kaže, jedan za drugim realizuju, sve do uspostavljanje saradnje na svim nivoima.

To uključuje i zajednički izlazak na izbore za članove saveta mesnih zajednica, koji su raspisani za 11. jun.

Ovu informaciju potvrdio je i narodni poslanik i šef vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović, dodavši da će narednih dana to biti i ozvaničeno.

Zoran Antić navodi da se GrO SPS - a pozitivno izjasnio o izlasku na izbore za mesne zajednice sa narednjacima i da će detalji o zajedničkoj listi biti uskoro poznati.

- Koji će procenti biti i sve druge pojedinosti su stvar političkog dogovora i to ćemo znati ovih dana.

SPS i SNS su koalicioni partneri na republičkom nivou i to nas obavezuje da sarađujemo i na drugim nivoim
a - zaključuje Antić.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: