Nazad

AO: Pobeda Stojanović i poraz Zimonjića u mečevima u dublu

Izvor: Radio 021, OK Radio - Nacionalni sport - Sreda 17.01.2018 - 08:14

Nina Stojanović i njena partnerka u dublu Švajcarkinja Viktorija Golubić plasirale su se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto su pobedile slovenačko-španski dubl Andreju Klepač i Mariju Hose Martines Sančes posle dva seta, 6:3, 6:3.

Stojanović i Golubić su pobedile devete nosioce FOTO: Getty Images

Stojanović i Golubić su pobedile devete nosioce za sat i 15 minuta, napravile su četiri brejka, a protivnice su im jednom oduzele servis.
 
Stojanović i Golubić će u drugom kolu igrati protiv pobednica duela srpsko-ukrajinskog dubla Aleksandre Krunić i Katerine Bondarenko i australijsko-ruske kombinacije Arine Rodionove i Natalije Vihljanceve.
 
Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Florin Mergea iz Rumunije nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo, pošto su izgubili od devetih nosilaca Španaca Marka Lopesa i Felisijana Lopesa sa 2:6, 4:6.
 
Meč je trajao sat i 14 minuta. Zimonjić i Mergea nisu napravili nijedan brejk, a Španci su im tri puta oduzeli servis.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: