Nazad

Boris o Novaku: Prvo mesto traži žrtvovanje

Izvor: Novosti, OK Radio - Nacionalni sport - Četvrtak 15.03.2018 - 08:01

Novak je srećan porodičan čovek, provodi mnogo vremena sa suprugom i decom, ali da biste opet bili na vrhu morate da budete 100 odsto u sportu sve vreme - kaže Boris

Beker nije bio preterano iznenađen Novakovim porazom FOTO: Profimedia

Florida će, kako sada stvari stoje, videti Novaka Đokovića.

Najbolji srpski teniser u istoriji, koji je posle poraza od Japanca Tara Danijela u Indijan Velsu priznao da je požurio s povratkom na teren posle operacije lakta, u dogovoru sa svojim timom, prijavio se za ATP masters u Majamiju (21. mart - 1. april), na kome će biti 12. nosilac.

Na odgovor da li će se, posle prošlogodišnjeg "preskakanja" turnira, na kome je sa svojim trenerom Andreom Agasijem suvlasnik rekorda od šest titula, pojaviti na teniskim terenima u Krendon parku, treba da se sačeka početak ovog mastersa, za koji su potvrdili učešće branilac pehara Rodžer Federer, Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Aleksander Zverev, srpski trio Krajinović, Viktor Troicki i Dušan Lajović.

Inače, daleko više pažnje od same činjenice da se Novak prijavio za turnir danas je izazvala izjava njegovog bivšeg trenera Borisa Bekera, koji, za razliku od celog sveta, nije bio preterano iznenađen Novakovim porazom u Indijan Velsu.

- Novak je srećan porodičan čovek, provodi mnogo vremena sa suprugom i decom. Ali da biste opet bili broj 1 na svetu, morate da budete 100 odsto u sportu sve vreme.

On je pametna osoba, zna šta mora da uradi, a to se zove žrtvovanje - bio je direktan Beker u izjavi za sajt Tennis world.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: