Nazad

Đukić postavio uslov Leonardu

Izvor: Mozzart sport, OK Radio - Nacionalni sport - Ponedeljak 24.07.2017 - 08:59

Samo jedan način da se Brazilac vrati u tim

Đukić: Izvinjenje, pa povratak u prvih 11 FOTO: EPA

Status Leonarda da Silve Soze odavno je poprimio obrise latinoameričke sapunice. Najnovija epizoda glasi:

„Izvinjenje, pa povratak u prvih 11“.

Tek ukoliko se javno, svim igračima, izvini za ponašanje od petka, kad je odbio da trenira - zbog čega nije ni igrao protiv Mačve na prvenstvenoj premijeri - jedan od najboljih igrača Partizana će steći pravo da konkuriše za prvi susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Olimpijakosa (utorak, 20.45).

To je Leonardu stavio do znanja šef struke Miroslav Đukić, koji je u prošlosti znao da rešava „zategnute“ situacije.

„Leonardo nije bio u sastavu, jer se nije pojavio na poslednjem treningu. Da bi ponovo konkurisao za tim potrebno je da se prvo izvini saigračima“, jasan je u poruci Đukić, čije reči prenosi Politika.

Sam Leonardo je izostanak sa duela sa Šapčanima pokušao da opravda navodnim bolom u primicaču, ali je i Đukić odmah posle utakmice rekao da levokrilni vezista nije povređen, što je kasnije potvrdio i klupski lekar, dr Ilija Rosić.

Zato...

„Ne bih želeo da komentarišem njegov potez, jer to nije u mojoj nadležnosti. Jednostavno, kao njegovom treneru, žao mi je što je do ovoa došlo.

Niko u klubu ne spori da se radi o velikom fudbaleru, ali da bi neko bio kompletna ličnost i da nosi dres Partizana, mora da ima i ljudske kvalitete“, dodao je Miroslav Đukić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: