Nazad

Partizan zbog vode bez pravog treninga

Izvor: Novosti, OK Radio - Nacionalni sport - Sreda 14.03.2018 - 08:40

Snalazimo se kako znamo, jer je klubu blokiran račun od juna 2016. godine - kaže Bradajić i dodaje da se nada da će crno-beli osvojiti jedan ili sva tri boda.

U poslednjem trenutku obezbeđen mazut za grejanje FOTO: Getty Images

Godinama je svaki dan stresan u Partizanu. Crno-beli su u poslednjem trenutku obezbedili mazut za grejanje, tako da će večeras (18.30) u 10. kolu grupe A Lige šampiona na svojoj Banjici dočekati Hanover.

Beograđani, koji su zbog hladne vode trenirali na Košutnjaku, nadaju se da protiv Nemaca mogu do prvog boda u elitnom takmičenju.

- Snalazimo se kako znamo, jer je klubu blokiran račun od juna 2016. Zbog besparice ne možemo ništa da planiramo, svako putovanje je stresno za nas, jer karte obezbeđujemo u minut do 12.

Slično je i sa grejanjem, kada nabavimo mazut, onda je i voda topla. Nama su znatna sredstva potrebna samo da bismo se takmičili. Danas se nadamo da možemo do jednog ili sva tri boda protiv Hanovera - ističe sekretar crno-belih Mirko Bradajić.

Slično razmišlja i trener Stefan Ćirić, koji je zahvalan Zvezdi na ustupljenim terminima. Mladi stručnjak ističe da Partizanu pomažu i ostali klubovi, tako da su igrači Banjice od juče u Novom Sadu.

- Najveći problem je to što 250 dece nedeljno ne može da trenira dva-tri puta - primećuje Ćirić.

Ostali mečevi grupe A, danas: Dinamo M - Barseloneta (17.15), Olimpijakos - OSC (16.30), Jug - Breša (18.30).

TABELA: Olimpijakos 22, Barseloneta 18, Breša 17, Dinamo M 16, Jug 16, OSC 7, Hanover 6, Partizan 0 bodova.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: