Nazad

Perspektivni trener pojačao stručni štab Srbije

Izvor: Sportski žurnal, Vesti online, OK Radio - Nacionalni sport - Subota 17.03.2018 - 11:52

Sklapa se mozaik Srbije i sve je jasnije kako će "orlovi" da izgledaju na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Milan Rastavac će od ponedeljka biti uz reprezentaciju Srbije FOTO: YouTube

Selektor Srbije Mladen Krstajić pojačao je stručni štab i pozvao u svoj tim Milana Rastavca, do prošlog leta šefa stručnog štaba niškog Radničkog, a sada prvoligaša Ksantija iz Grčke, piše Žurnal.rs.

U poslednja dva dana završene su i sve administrativne pojedinosti između grčkog kluba i FSS, sklopiljen je  ugovor o saradnji koji podrazumeva nesmetano angažovanje Rastavca u radu reprezentacije Srbije u pripremnom periodu za Svetsko prvenstvo.
Rukovodstvo Ksantija je udovoljio potrebama FSS i selektora Krstajića i neće praviti nikakve smetnje Rastavcu da bude uz našu nacionalnu selekciju.

Već u ponedeljak bivši šef Radničkog iz Niša će biti na okupljanju reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi pred prijateljske utakmice protiv Maroka u Italiji i Nigerije u Engleskoj.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: