Nazad

UEFA: Partizan kažnjen + Tošić suspendovan

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Četvrtak 16.11.2017 - 09:11

Disciplinska komisija UEFA kaznila je Partizan sa 16.000 evra zbog gužve na ulazima na južnu tribine protiv Skenderbega, te potvrdila suspenziju Zorana Tošića.

UEFA odbila žalbu Partizana FOTO: Logo

Krilni napadač neće moći da igra za crno-bele u meču sezone, direktnom duelu za drugu fazu takmičenja sa Jang Bojsom 23. novembra u Beogradu.

Crno-beli su posle utakmice uložili žalbu na žuti karton koji je dobio protiv Skenderbega, ali ona nije uvažena.

Partizan je u prošlosti često dobijao kazne zbog pogrdnog skandiranja i divljanja navijača, zbog čega su crno-beli napravili jaku kampanju uoči Skenderbega, ali to nije pomoglo.

"Grobari" su bili na poželjnom nivou, nisu napravili nijedan jedini incident, ali je UEFA ipak pronašla način da opet kazni crno-bele.

Ovaj put to je gužva na ulazu u južnu tribinu, pa je Partizan kažnjen zbog loše organizacije meča za koju je posle same utakmice dobio brojne pohvale i od protivnika.

Partizan ima pet dana da se žali na ovu odluku UEFA.

LE, V kolo (23. 11):
Partizan – Jang Bojs
Skenderbeg – Dinamo Kijev

Grupa B:
1. Dinamo 4 3 1 0 9:5 10
2. Partizan 4 1 2 1 5:4 5
3. Jang Bojs 4 0 3 1 4:5 3
4. Skenderbeg 4 0 2 2 2:6 2

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: